hoga hoga!!!!

hoga hoga!!!!

Monday, May 30, 2011

-->>1 Juta Belia, Putrajaya<<--

untuk membuang sawang2 dan tahik2 cicak kat blog aku nie, aku ade 1 event yang nak dikongsikan iaitu "3 hari di Hari 1 Belia dekat Putrajaya"... sekali dengar macam gempak je kan...tapi memang gempak pun..hehe...pe yang x best adalah kawasan dia terlalu jauh....tapi bagi aku small matter je..huh...

sorry la, entry kali nie agak ke-askar-an cikit sebab kami perlu membuat show "wardance" di pameran tersebut...<macam artis la pulak kan>...walaupun terpksa bermandi peluh di sana, tapi semangat yang kami tunjukkan dapat jugak menggegarkan kawasan pameran tersebut..

sapa yang x pegi tegok aritu memang rugi la...huh...

ok...adios...
(cuci mata dengan tengok pic dulu)


<sedang beraksi>


<sape mantap cari aku>


<jambu x?>



                <penuh cahaya keimanan>                                     <x sabar nak buat penerjunan>


<masjid besi...best tido kat sini>

6 comments:

  1. amir, video tgh buat show tak de ke??

    ReplyDelete
  2. haha...malas nk upload...tgk utube ade kut..hehe

    ReplyDelete
  3. ade war dance k?wallahh.rugi tak pegi.

    ReplyDelete
  4. mantap ! tp on that day tak dapat gi pulak..

    ReplyDelete
  5. ada buat tarian salsa x mir??haha

    ReplyDelete